Σελίδες
TwitterRssFacebook
Κατηγορίες

Αναρτήθηκε την 12 Ιαν 2012 σε Δραστηριότητες

Θα σας πω μια ιστορία…

Θα σας πω μια ιστορία…

drastiriotita-tha-sas-po-mia-istoriaΗ Θεατρική Ομάδα Καλύμνου στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της, δημιούργησε ένα υπέροχο ταξίδι για τους μικρούς της φίλους, στο κόσμο των παραμυθιών. Παραμύθια τα οποία μας μιλούν για την δύναμη της αγάπης, για λύπες, για χαρές, για όνειρα, για περιπέτειες, για τις δυσκολίες της ζωής αλλά και για το μεγαλείο της καλοσύνης.

Σκοπός ήταν να ενθαρρύνει τα παιδιά να προσεγγίσουν δημιουργικά τα συναισθήματα και τα σημαντικά θέματα της καθημερινής τους ζωής μέσα από τη μαγεία των παραμυθιών. Έτσι, σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, ταξιδέψαμε όλοι, μικροί και μεγάλοι, στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών.

Στην αφήγηση των παραμυθιών συμμετείχαν και τα ίδια τα παιδιά, καθώς -στα πλαίσια ενός διαδραστικού παιχνιδιού- καλούνταν να απαντήσουν σε ερωτήσεις καθώς και να αναπαραστήσουν σκηνές και χαρακτήρες από τις ιστορίες που άκουγαν.

Η Θ.Ο.Κ. ευχαριστεί τους μουσικούς Καμπούρη Γιώργο & Καζαβούλη Μανώλη για την πολύτιμη βοήθεια τους καθώς και τους Ελένη Κουτούζη και Μαύρο Γιώργο για την παραχώρηση χώρου για το υπέροχο ταξίδι μας.